Yritys

Bonnier Publications on pohjoismaiden suurin aikakauslehtilehtikustantaja, jolla on yli 50 lehtinimikettä. Tunnetuimmat niistä ovat Tieteen Kuvalehti, Kunto Plus, Tee Itse ja Tieteen Kuvalehti Historia. Bonnier Publications jukaisee lehtiä yhteensä 21 maassa kolmella mantereella.

Lehtiämme lukee kuukausittain maailmanlaajuisesti yli kaksi miljoonaa ihmistä. Tietoa ja viihdettä tarjoavien lehtien lisäksi Bonnier Publications julkaisee kirjoja ja DVD-sarjoja. Lisäksi yrityksellä on yli 50 verkkosivustoa.

Bonnier Publications on erikoistunut ns. rajat ylittävien lehtien julkaisuun. Lehtien toimitukset ovat Kööpenhaminassa, mutta lehdet käännetään eri kielille ja niitä muokataan paikalliseen käyttöön sopiviksi. Suomeksi ilmestyviä lehtiä ovat Tieteen Kuvalehti, Tieteen Kuvalehti Historia, Tee Itse, Kunto Plus, KotiMikro ja Digikuva, sekä lisenssillä julkaistava National Geographic.

Bonnier Publications -konsernin pääkonttori on Kööpenhaminassa. Bonnier Publicationsilla on yli 800 työntekijää, joista 10 työskentelee Helsingissä. Toimistoja on lisäksi Oslossa ja Tukholmassa.

Bonnier Publications on osa Bonnierin suvun omistuksessa olevaa yksityistä ruotsalaista viestintäkonsernia Bonnier AB:tä, joka toimii yli 20 maassa kirjakustannus-, sanomalehti- ja televisioalalla. Kotisivu: Bonnier AB

Bonnier Publications in English

Bonnier Publications

PL 1003, FI-00381 Helsinki, bonnierpublications.fi
Asiakaspalvelu 0203 34433


Yhteystiedot

Bonnier Publications

Asiakaspalvelu

PL 1003, FI-00381 Helsinki, bonnierpublications.fi
Asiakaspalvelu 0203 34433 | arkisin klo 9:00-16:00
Automaatti 24 h

Puhelun hinta (alv 24%) 0,084 €/minuutti, ulkomailta normaali ulkomaanpuheluhinta

Kaikki lehtien tilaamisen liittyvät asiat hoidat kätevimmin
asiakaspalvelussamme osoitteessa http://bonnierjulkaisut.fi/fi-FI/